Mijn tuin gevangen in letters, elke dag een nieuwe ervaring

Over GijsbertsenGarden

Een aantal ‘facts’ over de schrijfster van deze blog:

Vrouw (30) getrouwd en moeder van 2. Net niet afgestudeerd bioloog, ex-blogger op Viva.nl en momenteel beheerder van het Vrouwenpeil forum. In onze tuin leven 3 konijnen en daarnaast leven deels binnen en deels in de tuin onze 2 allerliefste katten.

Sinds 2009 geëmigreerd naar Duitsland, alwaar we een geweldige tuin hebben van ruim 900 m2. Een tuin is minstens net zo veranderlijk als het weer, of als de mens. Meer dan genoeg om van te genieten, over te schrijven en in beeld te brengen dus. En dat deel ik graag met anderen, vandaar deze blog.

Tuinieren is mijn grootste hobby, fotograferen is een andere grote hobby. Door deze blog heb ik een prettige combinatie gevonden waarin ik beide bezigheden kwijt kan.

Op mijn blog plaats ik tekst en foto’s waarvan alle rechten bij mij rusten. Dit geldt ook voor de foto’s die via mijn Flickr-account te vinden zijn (via de link op de blog). Mocht je foto’s en/of tekst willen gebruiken, neem dan contact met me op. Gebruikte tekst van andere sites zal ik altijd linken, of plaatsen inclusief bronvermelding. Mocht je toch tekst tegenkomen waarvan de rechten niet of niet correct staan vermeld, neem dan eveneens contact met me op.

Ik ben bereikbaar via het mailadres GijsbertsenGarden@googlemail.com of via de reageermogelijkheid op de site.

2 Reacties

 1. franklin maas

  goedemorgen,
  graag een tip.. waar koop je tegen woordig nuu nog snijbiet???
  ik heb het al jaren nergens meer kunnen vinden

  14 juli 2011 om 04:56

  • Goedemorgen Franklin,

   snijbiet heb ik nog gezien het tuincentrum. Maar daar is het vaak de ‘normale’ soort en is het zaad vaak alleen tijdens de voorjaarsmaanden beschikbaar. Mocht je graag de regenboogsnijbiet willen met roze/gele/oranje/rode/witte steeltjes dan kan je dat online kopen. Bijvoorbeeld bij Vreeken (zoek op 280900).

   14 juli 2011 om 08:28

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s